Friday, April 25, 2014

Sukan Sepanjang Hayat Dan Rekreasi


1. Anda sebagai pendidik merupakan agen penting dalam merealisasikan setiap dasar dan agenda negara dalam membentuk dan malahirkan masyarakat Malaysia yang sihat dan cergas. Anda juga seharusnya memiliki ilmu dan pengetahuan yang secukupnya serta mampu untuk mencari, menyelidik, mengkaji dan menulis serta berkongsi maklumat dan pandangan dalam bidang yang diperlukan.

2. Tuliskan satu artikel ilmiah berkaitan Seni dan Kebudayaan mengikut format yang ditetapkan. Penulisan artikel anda haruslah disokong dengan teori, kajian atau pandangan dan pendapat dari sumber yang boleh dipercayai.

Tugasan ini sebenarnya kami pernah buat sebelum ini cuma mungkin soalannya diubah-ubah setiap semester. Namun kehendak soalan sebenarnya adalah hampir sama setiap semester.

Sekiranya anda semua berasa pening sebab dah takdea idea, sibuk menguruskan kerja sehingga tidak ada masa untuk membuat tugasan. Anda boleh terus ke SINI untuk mendapatkan tips membuat tugasan atau ke SINI untuk mendapatkan contoh tugasan terdahulu sebagai rujukan

Share this article :