Sunday, September 14, 2014

Sukan Individu (2)


Anda telah dipilih untuk menganjurkan satu pertandingan sukan individu untuk peringkat negeri. (Anda boleh pilih mana-mana sejenis sukan individu yang diperkenalkan dalam modul ini e.g. Tenis). Sediakan satu kertas kerja untuk mendapatkan kebenaran dan bantuan kewangan daripada Pejabat Pendidikan Negeri.

Kertas kerja anda mesti merangkumi perancangan/persediaan awal pertandingan, perlaksanaan/pada hari pertandingan, laporan selepas pertandingan. Sila lampirkan dokumentasi seperti surat-menyurat, gambar/foto aktiviti semasa pertandingan sebagai bukti penganjuran pertandingan sukan di sekolah/kawasan anda.


Tugasan ini sebenarnya kami pernah buat sebelum ini cuma mungkin soalannya diubah-ubah setiap semester. Namun kehendak soalan sebenarnya adalah hampir sama setiap semester.

Sekiranya anda semua berasa pening sebab dah takdea idea, sibuk menguruskan kerja sehingga tidak ada masa untuk membuat tugasan. Anda boleh terus ke SINI untuk mendapatkan tips membuat tugasan atau ke SINI untuk mendapatkan contoh tugasan terdahulu sebagai rujukan.

Share this article :